Rammstein: Paris
1h 38min
14,00 €
 
Rammstein: Paris
 

Rammsteinin keikat ovat jo pitkään olleet omassa über-luokassaan, ja bändin mahtipontiset lavaesiintymiset ovat nostaneet rock-konsertit uudelle tasolle. Yhtyeen keikkatunnelman ja -tapahtumien vangitseminen valkokankaalle ei ole helpoin tehtävä, ja konserttielokuva RAMMSTEIN: PARIS oli huikea haaste ohjaaja Jonas Åkerlundille. Tavanomaisuudesta poikkeavalla ja luovalla tavalla Åkerlund onnistui kuitenkin ratkaisemaan haasteen ja tarjoilee elämyksen, jossa yleisö pääsee kokemaan huikeat lavatapahtumat ja erikoistehosteet, jotka nähtiin Pariisin Bercy-areenan konsertissa ja vieläpä kaikkia aisteja kutkuttavalla tavalla. RAMMSTEIN: PARIS nostaa nyt konserttielokuvatkin uudelle tasolle.  

RAMMSTEIN: PARIS on huippuluokkainen ja visuaalinen ilotulitus, joka tarjoaa uudenlaisen kokemuksen Rammsteinin keikkatunnelmasta ja musiikista, ja se on ehdottomasti ehdolla yhdeksi kautta aikojen parhaaksi konserttielokuvaksi.

Ohjaus: Jonas Åkerlund

 

Huom. Koska kyseessä on ns. event cinema -esitys, elokuvalippuun oikeuttavat vapaaliput, yritysliput ja lahjakortit eivät käy tähän!

 

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

EVENT CINEMA -ESITYS:
 

Elokuvalippuun oikeuttavat vapaaliput, yritysliput ja lahjakortit eivät käy tähän!

|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com